Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meteo 10 Zile Balti

Meteo 10 Zile Balti. Vremea in orasul balti si in toate satele municipiului pentru 10 zile ( detaliat ) datele sunt pentru fiecare 3 ore ale zilei si le puteti afla aici pe vremeamd.ru. 8 km/h dinspre vsv presiune:

Prognoza Meteo Pe 10 Zile Calarasi Meteo Blog
Prognoza Meteo Pe 10 Zile Calarasi Meteo Blog from meteo-blog-romania.blogspot.com

Prognoza meteo zilnica pe urmatoarele zile (nedetaliata pe ore) prezinta urmatoarele informatii: Vremea în bălți pe 10 zile, prognoza meteo pe 10 zile pentru localitatea bălți, municipiul bălți, moldova. Prognoza meteo pentru 10 zile, vremea in municipiul balti la fiecare ora, starea vremii in moldova.

Prognoza Meteo Pe 10 Zile.


Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances. Vremea in balti, republica moldova. Vezi vremea în bălţi și prognoza meteo pentru bălţi sau împrejurimi pentru azi, mâine sau săptămâna viitoare.

1024 Mb (768 Mmhg) Umiditate:


Mâine 3 zile 10 zile 2 săptămâni lun. 98 rows meteo bălţi moldova în urmatoarele zile. Seteaza ca start page adaugă la favorite.

Astăzi E Luni, 30 Mai 2022.


Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile precizia la datele prognozei meteo este aproximativ de 80%. Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile. Prognozele afişate pentru următoarele zile au grade de fiabilitate invers proporţional cu timpul de anticipare.

Balti, Chisinau, Chișcăreni, Falesti, Copăceni, Glodeni.


Timpul probabil din județul tău. Starea vremii in judetele romaniei. Vezi dacă plouă, ninge sau e soare în bălţi

Prognoza Meteo Zilnica Pe Urmatoarele Zile (Nedetaliata Pe Ore) Prezinta Urmatoarele Informatii:


Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul moldova: Soarele răsare la 05:32 și apune la 20:55. Vremea in orasul balti si in toate satele municipiului pentru 10 zile ( detaliat ) datele sunt pentru fiecare 3 ore ale zilei si le puteti afla aici pe vremeamd.ru.

Post a Comment for "Meteo 10 Zile Balti"